Életvirága fából 8 cm

890 Ft

Az életvirága áthangolja a tér diszharmonikus energiáit, visszaállítja az eredendő Isteni rend szerinti állapotot.

A szent egyiptomi geometria jelképe, amely megmutatja Istennek az univerzum megteremtésére tett első lépéseit.

Fából készült
8 cm átmérő

5 készleten

Leírás

Az életvirága szent szakrális geometriai szimbólum

Az életvirága a szent egyiptomi geometria jelképe, amely megmutatja Istennek az univerzum megteremtésére tett első lépéseit.

Azt a szent geometriát írja le, amely létrehozta az univerzumot és meghatározza az olyan természetes folyamatokat, mint a mitózis (számtartó sejtosztódás), vagy a bolygók mozgása. Olyan ábra, amely az életet időbeli folyamatnak tekinti, amely az órák, a napok, a hónapok és az égitestek mozgását koordinálja. Azt az időt, mely alatt a gondolat megszületik és a mag kinő.

Az életvirága azt a pillanatot jelképezi, amikor Isten mozgásba hozza akaratát és létrehozza a világegyetemet.

Az életvirága létrehozza az élet gyümölcsét, amely megalkotja a saját virágát.

Minden gömb magába foglalja az öt platóni testet, a férfias és nőies energiák egyesülését, az egyenes és görbe vonalakat, a két geometriai formát, amely minden valóság alapja.
A platóni téridomok, amelyknek egynlő oldalaik és szögeik vannak, összekötik a gömbök középpontkait. Így jelenik meg a tetraéder, a kocka, az oktaéder, és a dodekaéder. Ezek a részek és az egész közötti kapcsolat szimbólumai. Tekintet nélkül a különbözőségükre, egységelvet alkotnak minden forma geometriája számára. A természetben előforduló ábrák, minták és szerkezetek a legkisebb részecskéktől az emberi szem számára is látható életformákon át a nagy univerzumig. Az egész egy olyan geometriai mintát követ, amely feltárja előttünk minden forma természetét.

Az életvriága megmutatja, hogy minden elválaszthatatlan egységet alkot. Emlékeztet az egészhez fűződő viszonyunkra és lehetővé teszi, hogy megértsük a teremtés szent alapjait.

A kép illusztráció, a képen látható fa életvirágához hasonlót küldünk.

Életvirága info

Spirituális Ajándék FB csoport

larimArt kristálybolt
ásványbolt

További információk

Tömeg 0.03 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Életvirága fából 8 cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.