LélekGyógyító Kék Aragonit medál

2 290 Ft

Optimizmus, érzelmi gyógyulás, 💎💙💚
víz elem, harmónia, életút.

10-12 g Kb.
3 cm x 1,5 cm

csepp alakú, fúrt medál
fekete bőr szálon függ

11 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Kék aragonit

Az ásvány gyönyörű zöldeskék, türkizes színe a víz elem erejéhez, a tengerek, óceánok, tavak minőségéhez kapcsolódik.

Segít felszínre hozni az elnyomott érzelmeket, régi sérülések, sebek finom gyógyítója. Kimondatja velünk mindazt, ami a lelkünket nyomja, így tudatosít a problémákkal és gyengéden rávezet a megoldásra.

A kék aragonit finom zöldes-kék árnyalata a réznek köszönhető, amely – mint hatékony energiavezető – erősíti és megalapozza a spirituális kommunikációt.

A réz hosszú ideje szent a szerelem istennője, Vénusz számára, és ez a gyengéd kő megtisztítja és összhangba állítja a finomtesteket a fizikaival, egyensúlyba hozza a jin és a jang energiákat, így elősegíti az optimális jóllétet.

A kék aragonit egyesíti a harmadik szem, a torok- és a szívcsakrát, így segít kifejezni spirituális meglátásainkat. Eltávolítja az illúziókat, melyeket önmagunkról és az életünkről alakítottunk ki.

Ez a kristály töretlen optimizmust kölcsönöz, és segít megtalálnunk az utunkat keresztező problémák forrását, a fejlődés lehetőségeivé változtatva őket. A kék aragonit hasznos a belső gyermek munka során, és segít lelkünk terveit megvalósítani jelenlegi életünkben.

Felemeli és megnyugtatja a szellemet, valamint segít, hogy kifejezhessük mélyebb érzéseinket.

Az aragonit és a kalcit kémiai szerkezete azonos (CaCO3), így a kristályok hatásaiban is sok az egyezőség. Azonban keletkezésük és fejlődésük folyamán más-más hatások érik, így színben, formában és rezgéseikben is vannak különbségek.

A zöld kalcit szellemi gyógyító. Oldja a merev meggyőződéseket, a régi programokat, és újra egyensúlyt teremt a gondolkodásmódban.

Segíti elengedni mindazt, ami bár ismerős és kényelmes, de tovább már nem szolgálja az érdekeinket; támogatja a kommunikációt, valamint egy régóta halódó helyzet pozitív irányú elmozdulását.

A kép illusztráció, a képen látható kék aragonit kristályhoz hasonlót küldünk. Az ár 1 db-ra vonatkozik.
(A képek nem mindig tükrözik a valóságot teljes egészében, előfordulhatnak színbeli különbségek, apróbb hibák.)

Kék aragonit info

Spirituális Ajándék FB csoport

További információk

Tömeg 0.019 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LélekGyógyító Kék Aragonit medál” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük