Indigó Gabbro marokkő 83g 5,5×4 cm

2 490 Ft

Indigó Gabbro – Misztikus Merlinit marokkő 💎

Felerősíti a bennünk rejlő mágikus képességeket.

83 g
kb. 5,5 cm x 4 cm

 

1 készleten

Leírás

Az indigo gabbrot a bölcs léleknek is nevezik, mert a legbelső énben képes feltárni a mélyen gyökerező kérdéseket.

Álomsíkon és meditáció közben az indigó gabbro lehetővé teszi az intuitív tanulást és a magasabb tudatossághoz való kapcsolódást.

Gyengéden rámutat az alsóbb énünk megnyilvánulásaira, segít átlényegíteni a berögzült, régi mintákat. Arra ösztönöz, hogy Isteni énünk által kitűzött célok szerint cselekedjünk.

Az indigó gabbró segít kezelni az élet folyamatos változásait, támogat a mentális képességeink fejlesztésében. Elősegíti az inspirált gondolkodást és a határozott, célirányos cselekvést.

Segít leoldani saját mugunk által létrehozott korlátokat és viselkedés mintákat, hogy Isteni énünk szerint éljünk, hogy önmagunk lehessünk.

Az indigó gabbró arra tanít, hogy képesek legyünk szívünk által vezettetve meghozni a döntéseinket, anélkül, hogy másoknak akarnánk megfelelni.

🌿

Judy Hall – Kristálybiblia 3.

E békés kő rendkívül támogató és mélyen földelt ásvány. A Földhöz horgonyoz, védőpajzsot von körénk. Ha gabbrót tartunk a keuünkben, megszűri a dimenzióváltozás során lehúzott információt. Megszilárdítja a földhöz való kapcsolatunkat és alapszintjén hozza mindezeket működésbe. A gabbró felhívja figyelmünket az élményeink lényegére, ami felett talán elsiklottunk és megmutatja, milyen ajándékot kaptunk minden tapasztalattól.

Ez a kő hatásosan oldja a stresszt. A gabbró energia szintjén szabályozhatja az apoptózist, a sejthalál nélkülözhetetlen biológiai folyamatát, aminek köszönhetően a sejtek életciklus afolytatódhat, ahogy egyes sejtek elhalnak, regenerálják és megújítják magukat. Ha ez a folyamat megszakad, rendellenességek – például autoimmun zavarok – alakulnak ki. Úgy tartják, ez a kő segít feltárni az energia disszonanciájának helyét a fizikai testben, és feloldja a finom energia blokkjait, emellett erősen méregteleníti valamennyi testet.

Tegyük a párnánk alá, meditáció közben fogjuk a kezünkben, tartsuk aközelünkben.

A képen látható indigó gabbro kristályt küldjük.
(A képek nem mindig tükrözik a valóságot teljes egészében, előfordulhatnak színbeli különbségek, apróbb hibák.)

Indigó Gabbro info

Spirituális Ajándék FB csoport

További információk

Tömeg 0.052 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Indigó Gabbro marokkő 83g 5,5×4 cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük