Sarki Fény Labradorit Marokkő 45g 5×4 cm

4 190 Ft

Fényhozó kristály 💎
Erős védelmező mezőt épít, fejleszti az intuíciót.
Gyönyörű kékes és arany színben irizál.

Kb. 5 cm x 4 cm

45 g

1 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Labradorit Kristály 💎

Ősi inuit legenda szerint a sarki fény sziklákba szorult. Egy hatalmas eszkimó harcos a lándzsájával megtörte a sziklákat, hogy kiszabadítsa a csodás fényeket, de nem tudta mindet. Egy részét ma is őrzik a sziklák. Ez a gyönyörű sarki fény tükröződik vissza a labradorit kristályokban.

Hatalmas védelmező erővel rendelkező és csodás támogató kristály. Olyan, mint egy csendes, hallgatag, mélyen érző jó barát, akinek bátran elmondhatsz mindent. Szívesen és gyengéden veszi át lelked súlyait és tisztítja meg szíved a nehéz terhektől.

A csendjében misztikum és varázslat rejlik.

Hatalmas bástyaként magasodik köréd és rendíthetetlen védelmező és tisztító erőteret teremt, ha kéred.
Igaz lelki támaszod lehet, ha megnyílsz felé és engeded, hogy áthassa lényed, erőteljes, mélységekig hatoló erejével.

Hasznos társ a változások folyamatában, erőt és kitartást kölcsönöz. Kiegyensúlyozza és védi az aurát, emeli a tudatot és megalapozza a spirituális energiákat.

Kiváló az intuíció erősítésére – a pszichés képességek fejlesztésére. Segít feltárni az illúziók mögött meghúzódó igazságot. Elűzi a félelmeket és a bizonytalanságokat, erősíti a hitet önmagunkban és Istenben.

Megnyitja a tudatot és segít túllépni a berögzült hitrendszereken. Megvilágítja számunkra spirituális céljainkat.
Serkenti a képzeletet és megnyugtatja a túl aktív elmét. Fokozza a lelkesedést és új ötletekre sarkall.

Képes a tudatalatti mélyéből információkat felhozni, segít ezek megértésében.

A labradorit hatásos a szem rendellenességeire, serkenti a mentális élességet, enyhíti a szorongást és a stresszt. Szabályozza az anyagcserét, kiegyensúlyozza a hormonokat és enyhíti a menstruációs feszültséget. Gyógyítja a megfázást, köszvényt és reumát, csökkenti a vérnyomást és elősegíti az emésztést.

A kristályok akkor segítenek leghatékonyabban, ha tisztelettel és szeretettel bánunk velük. Minden kristálynak egyedi, különleges energiája és tulajdonságai vannak, melyekkel támogatnak bennünket. Kérjük meg őket, hogy használva képességeiket, segítsenek nekünk. Szenteljünk egy kis időt a megismerésükre. Akár személyes és konkrét kérésekkel is fordulhatunk hozzájuk és amennyiben adottságaik lehetővé teszik, örömmel teljesítik.

A képen látható labradorit kristályt küldjük. (A képek nem mindig tükrözik a valóságot teljes egészében, előfordulhatnak színbeli különbségek, apróbb hibák.)

Labradorit info

Spirituális Ajándék FB csoport

További információk

Tömeg 0.06 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sarki Fény Labradorit Marokkő 45g 5×4 cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük