Sungit korong Életvirága mintával 3 cm

4 490 Ft

Mobiltelefonra ragasztható, védelmező sungit korong 💎
gravírozott Életvirága mintával
5 G védelem,
elektroszmog semlegesítése.
Átmérő: 3 cm

15 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Érzékeny energetikai rendszerünk megóvásához hatékony segítséget nyújthatnak a sungit kristályok.
Egyedi szerkezetének köszönhetően a sungit begyűjti és semlegesíti a térben lévő negatív energiát, elektromágneses sugárzást.

A készülékre helyezett sungit védelmet nyújt a kibocsátott elektroszmog ellen. A napjainkban nagyon aktuális 5G sugárzás kivédésére is hatékonyan működik.

A kristály hátulján lévő öntapadós matrica segítségével ragasszuk a telefon vagy tablet hátoldalára.

💎

A sungit kristály ősi tudással rendelkezik.

Minden elektromos készülék működési elve alapján elektromágneses sugarakat gerjeszt maga körül. Ezek a sugarak hatással vannak a szerkezet körül létező térre, mindenre és mindenkire e térben.

Fizikai testünkben és a körülöttünk lévő, bennünket átható finomenergetikai rétegeinkben egymással harmóniában vannak jelen a magnetikus és elektromos rezgések.
Ezt a harmóniát képes megbontani, a külvilágból folyamatosan érkező elektromágneses sugárzás:

Mobiltelefon, tablet, wifi, mobilinternet (3G, 4G, 5G), stb.

A gondviselés mindenben jelen van, így ha megjelenik a földön egy hatás, megtaláljuk az ellenhatást is: ezen káros sugárzások kivédhetők!

Az egyik ilyen hatásos védelem a sungit kristály.

A sungit gyakorlatilag a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza. Egyedülálló keletkezésének köszönhetően lenyűgöző védelmező erővel rendelkezik. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből, vagy más néven fullerén gömbökből (gömb alakú) vagy fullerén csövekből (hengeres) áll. Minden egyes apró, üreges fullerén gömb 20-500 szénatomot tartalmaz. A fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát, mivel kiváló geotermikus és elektromágneses vezetők, és mégis kivédik az elektromágneses frekvenciájú kibocsátásokat.

A készülékekre ragasztott sungit korong védelmet nyújt a kibocsátott elektroszmog ellen. A napjainkban nagyon aktuális 5G sugárzás kivédésére is hatékonyan működik.

Számos jótékony tulajdonsága mellett a sungit kristály kisöpri a mentális vagy érzelmi szennyeződéseket, így friss minták alakulhatnak ki. Arra ösztönöz, hogy őrizzük meg a múlt bölcsességét, használjuk azt a jelenben egy új jövő megteremtése érdekében (Judy Hall).

Segít megőrizni a jó közérzetet, harmóniát és a belső egyensúlyt.

Életvirága
Csodás, szakrális geometriai alakzat, mely magába foglalja a létezést, az egész univerzumot, a világmindenséget. Áthangolja a tér diszharmonikus energiáit, visszaállítja az eredendő Isteni rend szerinti állapotot.

A sungit egy különleges, kristályosodott szén, melyből kétféle létezik:
az elit sungit, melyek kb. 90-98 %-ban tartalmaznak szenet és a
fekete sungitok, melyek kb. 60-70 %-ban tartalmaznak szenet.

A fekete sungitok együtt lehetnek különböző kísérő kristályokkal. Ez legtöbbször a szilícium-dioxid, mely általában kvarc szemcsék formájában képviselik a különböző szilikát struktúrákat.
A sungit kristályok változatos ásványi összetételűek, (például karbonátok) rendkívül egyenletes térbeli eloszlással.

Így előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb mértékben ezek a kísérő ásványok megjelennek a sungit termékek felületén, melyek színe nem fekete, hanem jóval világosabb. Ezek ugyan úgy jelen lehetnek a kristály belsejében is, legfeljebb nem okoz egyenetlenebb esztétikai megjelenést.

Mindegyik kristály egyedi, különleges, természetalkotta csoda.

Életvirága
Csodás, szakrális geometriai alakzat, mely magába foglalja a létezést, az egész univerzumot, a világmindenséget. Áthangolja a tér diszharmonikus energiáit, visszaállítja az eredendő Isteni rend szerinti állapotot.

🌿💎

A kristályok akkor segítenek leghatékonyabban, ha tisztelettel és szeretettel bánunk velük. Minden kristálynak egyedi, különleges energiája és tulajdonságai vannak, melyekkel támogatnak bennünket. Kérjük meg őket, hogy használva képességeiket, segítsenek nekünk. Szenteljünk egy kis időt a megismerésükre. Akár személyes és konkrét kérésekkel is fordulhatunk hozzájuk és amennyiben adottságaik lehetővé teszik, örömmel teljesítik.

Sungit kristály info

A kép illusztráció, a képen látható sungit kristály koronghoz hasonlót küldünk.

Spirituális Ajándék FB csoport

További információk

Tömeg 0.013 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sungit korong Életvirága mintával 3 cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük