Védelmező és tisztító fekete Turmalin marokkő 70-75 g

5 690 Ft

Védelem asztrális támadás, átkok ellen.

70-75 g
Kb. 5 cm x 4 cm

Tartsuk magunk mellett.

3 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Fekete turmalin (sörl)

A kristály magába szív és megtart minden negatív gondolatot és érzelmet, a térben lévő fáradt energiát, ezáltal csodásan tisztít. Tartsuk a zsebünkben, tegyük ki magunk mellé a szobába, vagy viseljük.

Időnként nagyon fontos megtisztítani, mivel minden magába szívott negativitást megtart. Ahhoz, hogy továbbra is segítségünkre legyen a kristály, ezektől meg kell tisztítani.

Védelmet nyújt az asztrális támadás, a mágia és a betegségre vonatkozó átkok, valamint mindenfajta negatív energia ellen.

A gyökércsakrával áll kapcsolatban, földeli az energiát és növeli a fizikai vitalitást, eloszlatja a feszültséget és a stresszt. Megtisztítja a negatív gondolatokat, erősíti a könnyed magatartást és az objektív semlegességet, amelyhez tiszta és racionális gondolkodásmód társul.

Pozitív hozzáállásra ösztönöz, függetlenül attól, hogy milyenek a körülmények, valamint fokozza az önzetlenséget és a gyakorlati kreativitást. A gyógyításban, ha a fekete turmalint helyezzük a testre, hogy a csúcsa kifelé mutasson, kivonja a negatív energiát.

Véd a legyengítő betegségekkel szemben, erősíti az immunrendszert; jótékonyan hat a diszlexiára és az ízületi gyulladásra, csillapítja a fájdalmat és összehangolja a gerincoszlopot.

A turmalin tisztítja, szűri és finomabb rezgésűvé alakítja át a tömör energiát. Földeli a spirituális energiát, megtisztítja és kiegyensúlyozza a csakrákat és védőburkot képez a test körül.

Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia

A kép illusztráció, a képen látható turmalin kristályhoz hasonlót küldünk. Az ár 1 db-ra vonatkozik.
(A képek nem mindig tükrözik a valóságot teljes egészében, előfordulhatnak színbeli különbségek, apróbb hibák.)

Turmalin info

Spirituális Ajándék FB csoport

További információk

Tömeg 0.100 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Védelmező és tisztító fekete Turmalin marokkő 70-75 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük